Therapieën - Inner-G – Een multidisciplinaire groepspraktijk
Therapieën
Therapieën
Waarmee
kunnen we u helpen?

Bij Inner-G kan u terecht voor uiteenlopende klachten: we richten ons zowel op het behandelen van acute en chronische pijnklachten, als van psychosomatische klachten bij volwassen enerzijds en op het begeleiden van baby’s, kinderen en adolescenten met leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen anderzijds.Een personal trainer kan je, na stabilisatie van je klachten, verder begeleiden naar je (sport)specifiek doel.

Algemene kinesitherapie en revalidatie

Kinesitherapie gaat verder dan alleen het bestrijden van de pijn of het opheffen van een bewegingsbeperking. Het beroep van kinesitherapeut is de voorbije jaren immers enorm geëvolueerd.

Fasciatherapie

Fasciatherapie is een specialisatie binnen het domein van de kinesitherapie. Het is een relatief jonge discipline - 35 jaren oud- afkomstig van de osteopathie.

Manuele lymfedrainage

De manuele lymfedrainage wordt gebruikt voor de drainage van lymfoedeem, (zoals de “dikke arm” na borstchirurgie, gezwollen enkels en knieën e.d.). Wij passen de methode Leduc toe, in combinatie met specifieke drainagetechnieken uit de fasciatherapie.

Osteopathie

U kan bij Inner-G terecht voor Osteopathie bij kinderen en volwassenen.

Personal Training & Coaching

Mensen begeleiden naar een gezonde levensstijl waarbij beweging een belangrijk deel van uitmaakt.

Respiratoire kinesitherapie bij kinderen

Respiratoire kinesitherapie bij kinderen: (geassisteerde) autogene drainage

Sportkinesitherapie

Bij ons kan u terecht als u met sporten wil starten, alsook wanneer u reeds een sport beoefend op recreatief of op professioneel niveau.

Zwangerschapsbegeleiding

U kan bij ons terecht voor prenatale en postnatale kinesitherapie.

Therapieën